6448 07 09 2021 01Vanmorgen rond 04.00 uur werden we opgeschrikt door een alarm. De batterij van het noodsysteem was leeg! Gelukkig was papa zo helder om wel direct de batterij te gaan vervangen... je weet immers maar nooit. Tot 06.00 uur was het rustig tot Geuko zijn saturatie begon te alarmeren. Ook goedemorgen. Er was echter niks aan de hand. Papa begon alvast bij Geuko en oma sloot aan rond 08.00 uur. Eerst even samen ontbijten en daarna aan de slag met het huiswerk. We hebben voor de eerste keer gewerkt op de nieuwe laptop. Dat ging, maar het is nog erg wennen voor Geuko.
Op zijn iPad kon hij zich heel goed redden en daar moet hij nu even opnieuw handig mee worden. En dat het niet in 1x goed gaat is niet erg maar vindt Geuko wel heel vervelend.
We kregen al het werk af en hadden zelfs nog tijd om te gamen. Papa had een afspraak buiten de deur en oma werkte ondertussen ons huishouden bij. De ochtend was maar zo weer voorbij.
Omdat het zo mooi weer was gingen oma, papa en Geuko lopend naar fysiotherapie. Daar heeft Geuko eerst een stuk buiten gelopen en deed daarna oefeningen met de benen.
Terug thuis stond de ergotherapeut al te wachten samen met de leverancier van een nieuwe therapiestoel. Een grotere. Geuko moest even passen en deed goed zijn best terwijl hij eigenlijk geen zin meer had.
Er moesten daarna nog een aantal zaken afgesproken worden en zo was de middag ook weer voorbij.
Geuko gaat morgen weer lekker naar school en donderdag hebben we een afspraak in Utrecht!