6447 06 09 2021 01We hadden een hele gezellig weekend en het was ook veel te snel weer maandag. Gelukkig was Geuko zijn favoriete verpleegkundige er vandaag weer en ze maakte hem om 07.00 uur wakker. We moesten allemaal nog een beetje bijkomen maar het ging vlot en de jongens waren op tijd op school. Zowel Geuko als Gijs gingen de hele dag naar school en dat gaf papa en mama te tijd om andere dingen te doen. Papa had een afspraak buiten de deur. Mama deed de was en het huishouden. Dan hebben we natuurlijk onze hondjes nog. De administratie en de boodschappen. Het was maar zo weer tijd om de jongens op te halen.
Het ging op school goed. Geuko heeft nu een duidelijke lijst met huiswerk mee gekregen voor de dinsdag en donderdag. Ook is vrijdag zijn laptop geleverd en vandaag door de ICT'er van school zijn de juiste apps geïnstalleerd.
We werden vandaag ook gebeld door onze orthese maker uit Drachten. Wij hadden vrijdag al mede gedeeld dat het corset voor de zoveelste keer niet goed is afgewerkt. Wat blijkt nou... heel veel cliënten kampen met dit probleem en het is zelfs zo hoog opgelopen dan het voltallige personeel ontslag heeft genomen. De bedrijfsvoering was niet acceptabel meer en de medewerkers kregen te weinig tijd voor de opdrachten. Het bleef klachten regenen. Terwijl de medewerkers zelf er weinig aan konden doen.
En nu? Wie gaat nu ortheses maken voor Geuko? En daarbij komt nu ook nog dat Geuko zijn nekbrace zoek is geraakt, want die hadden wij met de post terug gestuurd naar Drachten. Wij zitten natuurlijk nét in de overdracht van Groningen naar Utrecht maar het was niet de bedoeling dat ook het stukje 'ortheses' mee zou naar Utrecht.
Wordt vervolgd dus weer!