6444 03 09 2021 01Geuko ging weer naar school vanmorgen. Gelukkig weer met veel plezier. Via het UWV hebben wij een device aangevraagd voor6445 03 09 2021 02 de dagen dat Geuko thuis werkt. Dat werd toegekend en vandaag bezorgd.
Het is een mooie nieuwe Chromebook. Volgende week zal de ICT'er van school alles er op zetten wat nodig is.
In de middag kwam de postbode met 2 pakketten. Waar wij graag het 1 en ander over willen delen met jullie.
Geuko heeft aan bed een noodknop. Deze noodknop is van levensbelang. Mocht er ‘s nachts iets zijn.. kan Geuko ons oproepen door op de alarmknop te drukken. Bijvoorbeeld de beademingsslang schiet los of hij wordt benauwd en wij hebben dat niet in de gaten... we hoeven niet uit te leggen hoe belangrijk deze knop dan is.
Uiteraard belt Geuko ook wel eens als zijn knuffel uit bed is gevallen of een mug hem irriteert. Nu heeft hij deze knop al sinds 2017 en is toe aan vervanging. Daarom hebben we contact gezocht met de leverancier en we gaan nu twee andere alarmsystemen testen.
Daarnaast werd Geuko zijn nieuwe corset geleverd. Nieuwe corset? Ja dat nieuwe corset die wij op de eerste dag van de vakantie hebben terug gestuurd omdat het niet goed was afgewerkt. Dus wij dachten hé... gelukkig. MAAR wat blijkt, de binnenvoering zit los! Zo haalden we hem uit de doos. Dus ALWEER niet goed en onbruikbaar. De doos kon gelijk weer dicht en terug gestuurd worden. En nu... weer 8 weken wachten??
Dit is slechts een kleine greep uit de issues rondom de zorg voor Geuko.
We wensen jullie allemaal een goed weekend.