Woensdagochtend liet de verpleegkundige Geuko weer lekker uitslapen. Om 09.00 uur maakte ze hem wakker. Hij had lekker geslapen. Na het ontbijt kreeg hij electro stimulatie op zijn armen en waren ze druk bezig met gamen.
Papa ging met Geuko naar fysiotherapie. Geuko deed oefeningen in zijn loophulp én in de praktijk een rondje gelopen.
Helaas viel de dienst voor donderdag uit en kon er geen vervanger geregeld worden. Wij baalden daar behoorlijk van want dit was al de zoveelste keer (én er komen nog meer dagen aan waarbij een geen verpleegkundige beschikbaar is voor Geuko). We deden het donderdagmorgen rustig aan en maakten ons klaar voor een ritje naar Drachten. Want.... Geuko zijn nieuwe rompbrace en nekbrace zijn dinsdag geleverd maar.... hoe kan het ook anders, ze zijn niet naar wens en volgens afspraak. De randen zijn niet mooi afgewerkt en te ruw, Geuko zal hiervan last gaan krijgen. Het zelfde probleem als bij de vorige brace en nu dus wéér niet goed. Omdat zijn rug operatie aanstaande is hopen wij dat dit de laatste keer is dat er een rompbrace voor Geuko gemaakt wordt EN we hoopten ook dat het nu eens in 1x goed zal gaan. Maar nee. We hebben woensdag gebeld met de orthese maker en die (het werk veel uithanden geeft) baalde ook enorm) regelde dat we donderdag langs konden komen.
We gingen met z'n 4tjes. De nekbrace kon direct aangepast worden maar helaas de rompbrace niet. Daar moest zoveel aan aangepast worden. Én daarbij komt nog het vervelendste. De orthese maker heeft het deze week te druk en daarna heeft het bedrijf 2 weken vakantie. Dus over 3 weken kan hij pas beginnen. We kunnen wel rekenen op dan nóg eens 3 weken later... 'Voor de kerst moet wel lukken' zeggen we dan vaak maar het is natuurlijk geen stijl dat dit zo lang moet duren én dat het weer niet in 1x goed kan gaan.
6397 29 07 2021 01Het uiteten met opa en oma afgelopen dinsdag is Geuko zo goed bevallen dat hij voorstelde om op de terugweg nog samen ergens te gaan wandelen en eten. Nou, dat leek ons ook wel een goed idee en we zijn aan het Zuidlaardermeer beland bij Paviljoen de Bloemert. We hebben gekeken bij de bootjes en lekker gegeten samen. Geuko heeft weer zó gesmuld van zijn burger. Aan tafel zaten we ons te bedenken wanneer we voor het laatst met z'n 4tjes uiteten zijn geweest.... we weten het niet eens meer. We hebben echt genoten. Het paviljoen is zeker een aanrader.