6389 27 07 2021 01Maandagmorgen maakte de verpleegkundige Geuko wakker rond 09.00 uur. Dat werd wel tijd. Het was mooi weer en daarom gingen ze gezellig samen op pad. Even een boodschapje doen, gekeken bij de treinen en een ijsje gegeten op het terras. Zo fijn voor ons dat dit kan. Dat Geuko 'gewoon' even weg gaat met de verpleegkundige. In de middag wilde Geuko graag mee met papa naar de supermarkt. Samen hebben ze de maaltijden voor komende week bedacht. Geuko vindt dat leuk om te doen.
Dinsdagochtend was Geuko wel op tijd wakker. Er was een andere verpleegkundige dan maandag, waar hij het liefst mee knutselt. Hij is begonnen met een geknutselde scheerapparaat voor zijn alpaca. (Gisteren heeft hij een knuffel alpaca gekregen van papa en mama alvast voor zijn verjaardag, die waren bijna uitverkocht). Ook is hij graag met deze verpleegkundige aan het gamen dus de ochtend vloog voorbij.
Na de lunch kwamen opa en oma. Er was geen fysiotherapie en geen ergotherapie dus ruimte om lekker te spelen. Geuko zijn nieuwe (en hopelijk laatste!!) corset werd gebracht en zat in een grote doos. Geuko bedacht om een binnen verblijf voor zijn alpaca te knutselen van die doos! Oma ging direct met hem aan de slag. Halverwege hebben we het knutselen gestaakt want we gingen nog even met z'n allen op pad.
Met opa en oma reden we naar de Blauwe Stad en hebben gewandeld over de nieuwe fietsbrug. Daarna door naar het strand en een tour langs de villa's in de nieuwe wijken. De mannen zaten in onze bus en mama en oma in de auto.
Als afsluiter namen opa en oma ons mee naar een restaurant om samen te eten!! Hoe gek dat ook klinkt, uit eten is voor ons echt uniek. We kwamen er achter dat het meer dan een jaar geleden was dat we uiteten zijn geweest en Geuko en Gijs keken hun ogen uit. Ze zaten in een ├ęcht restaurant!
Oma bracht Geuko naar bed en daarmee werd deze heerlijke middag en avond afgesloten. We hebben allemaal genoten.