6379 20 07 2021 03Afgelopen weekend deden we het rustig aan. Geuko is weer opgeknapt en we vierden een klein feestje i.v.m. onze trouwdag. Maandag was er een verpleegkundige bij ons van 08.00 tot 16.00 uur. Dubbele dienst omdat a.s. donderdag helaas geen verpleegkundige beschikbaar is. Geuko was lekker vrolijk en hij heeft in de ochtend geknutseld. Rond 11.00 uur was er een passing gepland voor een sta hulp. Geuko heeft al jaren een sta hulp (meerdere gehad) maar nooit eentje wat hij goed in staat of graag in staat. Elke keer was er wel wat. Volgens Geuko echt een rotding. Onze fysiotherapeut was er bij om mee te kijken. Zoals wij al wel hadden verwacht was het geen succes. Ze hadden zelfs een andere sta hulp bij zich maar ook hierin kon hij niet staan. Geuko moet zo goed ondersteund worden en ook weer niet. Dat klinkt misschien gek maar hij moet stevig ondersteund worden maar moet ook zelf wat doen qua kracht.
Voor nu echt te lastig, was de conclusie en we gaan opnieuw testen na de operatie aan zijn rug. Tot die tijd wordt zijn therapie stoel ook niet aangepast, waar hij mee voor de FES Bike zit. Dat betekend dat we al die tijd dan ook niet kunnen trainen.
Al met al koste het energie en was Geuko chagrijnig geworden. Papa, de verpleegkundige en Geuko gingen even lekker de stad in. Wasmiddel voor mama kopen en hij kreeg zakgeld mee voor een ijsje. Zo had hij toch nog een leuke middag.
Vanmorgen (dinsdag) had Geuko ook een hele gezellige ochtend. Na het ontbijt ging hij met de verpleegkundige op pad. Ze namen bobby mee en gingen lekker het park in. Zowel fysiotherapie, ergotherapie en de gezelligheid van oma gingen niet door vandaag.
We wilden een middagje weg maar het gaat niet zo goed met Jaxx. Hij lijkt meer pijn te hebben en loopt heel stijfjes. We hebben een filmpje gemaakt voor de arts en die wil hem morgen weer zien voor een foto. Ze vermoed dat het implantaat niet goed meer zit, omdat er een behoorlijke bobbel op zijn heup zit. Ons voorgevoel is ook niet zo best, maar we moeten de foto's afwachten. Daar later meer over. Wij berichten als we weer iets te delen hebben.