6375 16 07 2021 02Donderdag was Geuko niet helemaal fit. Hij had weinig zin en was ook een beetje uit zijn humeur steeds. We hadden al6376 16 07 2021 03 gemerkt dat zijn ontlasting niet naar wens was en Geuko wist eigenlijk al wel hoe laat het was....
We spraken af dat hij flink zijn 'best' nog zou doen in de nacht en goed veel zou drinken.
Het had helaas geen resultaat en in overleg met onze verpleegkundige kreeg Geuko vanmorgen helaas weer een klysma. We waren er op tijd bij en Geuko had er niet zo veel last van als anders. Hij was er niet ziek van en had minder pijn. Toen de grootste ellende achter de rug was wilde hij rond 13.00 uur wel weer in de rolstoel. Dat leek ons ook een goed idee. Hij hield het goed vol maar was erg duizelig en misselijk. Hij speelde op Roblox, at een paar appeltjes en dronk goed. Niks aan! Geuko wilde na het eten direct terug in bed. Maar we hebben het weer gefixed met z'n allen. Uiteraard het meest vervelend voor Geuko zelf maar het gaat ons ook niet in de koude kleren zitten natuurlijk. Gijs kon zijn draai ook niet zo goed vinden vandaag en mocht daarom vanavond opblijven en heeft samen met papa F1 gekeken met lekkere snacks.
Voor degene die willen weten hoe het nu met Jaxx gaat: Jaxx is dinsdag terug gekomen na een zware operatie. Het ging dinsdag en woensdag eigenlijk steeds slechter met hem. Hij at niks, dronk niet meer en kon steeds minder goed staan. Daarnaast kwam er ook nog eens bij dat hij op welke manier dan ook zijn medicatie weigerde. Ondanks alle tips, het lukte niet. Nu zijn de pijnstillers niet eens het belangrijkste, wél de antibiotica. In overleg mochten wij antibiotica injecties ophalen bij onze dierenarts en die moeten wij hem zelf geven! Ach ja.. dat doen we er zo bij natuurlijk, we zijn immers zelf bijna verpleegkundigen door alles.
Donderdag en vandaag (vrijdag) gaat het beter. Jaxx is vrolijker. Eet en drinkt. Stapt weer naar buiten voor een plas. Het gaat weer de goede kant op. We hopen dat Geuko zich morgen ook weer wat beter voelt. Tot volgende week en een fijn weekend.