6360 12 07 2021 01Op de eerste dag van de vakantie hadden we een strakke planning en natuurlijk juist vandaag sliep Geuko uit. We hebben6364 12 07 2021 05 hem wakker gemaakt om 08.00 uur en vertrokken rond 09.15 uur naar Roden, mét Jaxx. Bobbie en Gijs gingen spelen bij opa en oma. Jaxx werd vandaag geopereerd, hij kreeg een nieuwe heup.
Toen we Jaxx hadden achter gelaten reden we door naar Arnhem. In het ziekenhuis Reinstate hadden wij een afspraak voor een nieuwe handbrace. Wij zijn in contact gekomen met dit bedrijf, die gevestigd is in Reinstate, toen we zochten naar een 3d geprinte brace. Die hadden wij al eerder laten maken in Duitsland maar inmiddels is Geuko zo gegroeid dat hij toe was aan een nieuwe. En i.v.m. corona konden we geen afspraak maken in Duitsland. Daarom dus naar Arnhem. Binnen een paar minuten was dit klaar en stonden we weer buiten.
We hadden ruim de tijd om naar Utrecht te rijden voor een afspraak met de fysiotherapeut die Geuko gaat begeleiden na zijn operatie. Er is veel besproken maar er moet ook nog veel besproken worden. Het was een prettig kennismakingsgesprek en Geuko heeft even goed laten zien wat hij kan.
Onderweg terug naar huis hebben we gegeten bij de McDonald's. Voordat we de auto instappen belden we met de chirurg van Jaxx. De operatie ging niet zo als verwacht. Ze heeft 2 pogingen gedaan maar de kom bleef niet goed in de nieuwe heup zitten. De derde poging lukte wel, weliswaar op een manier die ze niet vaak ziet. Het belangrijkste is dat de chirurg in eerste instantie tevreden is. Jaxx moet blijven om te zien hoe hij later vanavond wakker wordt en de eerste uurtjes voor hem zijn. Dit was natuurlijk een domper op best een gezellige dag.
Op de terugweg kreeg vlák voor ons een vrachtwagen twee klapbanden waar we allemaal van schrokken. We konden het gelukkig ontwijken en rustig doorrijden.
Rond 20.30 uur waren we thuis en had Geuko echt zijn lampje uit. Hij was verdrietig. Moe van de dag? Verdrietig om Jaxx? Spanning van de operatie? Hoogtijd om lekker in bed te gaan en we zien morgen wel weer...