6321 10 06 2021 03Geuko viel afgelopen nacht pas laat in slaap. Het was nog erg warm op zijn kamer en na zo'n dag is het allemaal niet zo gek.
Vanmorgen kon hij rustig aan doen en zat rond 09.30 uur aan zijn huiswerk. We bleven lekker binnen. De fysiotherapeut belde ons en samen hebben we besloten om niet naar fysiotherapie te gaan. Met 33 graden is dat niet verstandig en nodig. Geuko heeft (binnen) met water gespeeld, lekker bij de waaier. Het was ons echt te warm buiten.. Gijs ging wel gewoon naar school en toen hij weer thuis kwam gingen de jongens samen gamen.
Papa en mama hebben zich verdiept in de opties die de professor gisteren met ons heeft doorgenomen in Utrecht. Papa stuurde een mailtje met nog een paar vragen en nog geen uur later belde de projectleider en later ook nog de professor. Om de vragen te beantwoorden. Huh?! Een arts die terug belt? En niet ons een week laat wachten?!
Met twee weken moeten we de keuze maken welk traject we in gaan. Het is ons nog niet volledig duidelijk dus in de loop van de dagen zal dit vaker voorbij komen.