4073 07 11 2018 03Vandaag gingen Geuko, papa en de verpleegkundige naar het UMCG. Daar verliep alles als anders, niks bijzonders. Geuko had niet veel trek en lijkt niet helemaal lekker in zijn vel te zitten. Hij doorstaat wel alles vrolijk. In de middag zijn we thuis gebleven en op tijd gegeten. Het was lichtjesavond op school. Alle kinderen en ouders mochten komen kijken naar de lampionnen, alles was mooi versierd met oooveral kaarsjes en lichtjes. We hadden besloten om met zn 4tjes te gaan en zo op deze manier Geuko een beetje van de school te kunnen laten zien. Qua toegankelijkheid waren er geen obstakels, wel was Geuko erg onder de indruk en was hij stil.
Er waren heel veel lampionnen maar de allermooiste was die van zijn broertje in de klas van 'zijn' juf. Met gemengde gevoelens liepen we samen met Geuko zn vriendje terug naar huis. Wij hopen met heel ons hart dat Geuko snel naar school mag en kan gaan, zodat hij ook tussen zijn leeftijdsgenootjes kan zijn.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.