6327 15 06 2021 02Geuko was net wakker toen oma er aan kwam. Hij hoorde de hondjes al blaffen en was blij dat oma er weer was. Oma deed de ochtend zorg en daarna samen met papa de canule wissel. Na het ontbijt gingen mama en Geuko aan de slag met het huiswerk. We hebben behoorlijk wat werk verzet en zelfs al extra voor donderdag. Dat komt goed uit want er wordt hitte verwacht.
Na de lunch liepen oma en Geuko naar fysiotherapie. Uiteraard weer langs het station om treinen te kijken en er was genoeg tijd om ook even te wachten op een trein. Bij fysiotherapie ging Geuko weer lopen. Lekker buiten in de zon. Daarna nog oefeningen met staan en zitten. De ergotherapeut kon niet komen vanmiddag en dat was voor een keer niet erg. Geuko speelde weer een hele poos met water, zeep, blazen... hij verzint elke keer weer wat leuks.
Morgen hebben wij een afspraak in het WKZ Utrecht. Geuko wordt doorverwezen naar de orthopeed in Utrecht voor zijn zorgelijke scoliose. Papa en mama zitten vol vragen en zijn best gespannen voor deze afspraak. We weten dat het zo niet langer door kan gaan maar weten niet hoe verder... Morgen zullen we o.a. onze blog daar aan besteden. Gelukkig hebben we gezellige oppas voor Gijs en de hondjes kunnen regelen.