6319 10 06 2021 01Geuko kreeg gisteren zijn vaccinatie voor de 9-jarigen. We zagen in de avond en nacht geen bijzonderheden. Zijn armen deden nog wel wat pijn. Dus we deden extra voorzichtig bij het aankleden. Er was, zoals altijd op donderdag, geen verpleegkundige. Papa maakte Geuko klaar voor het ontbijt en mama hielp daarna mee met het huiswerk. We hadden dinsdag geen huiswerk gemaakt dus we liepen een beetje achter. Gelukkig mocht Geuko wat overslaan van juf maar ondanks dat hebben we behoorlijk wat werk verzet. Bijna alles af!
Halverwege de ochtend besloten papa en mama om de 'trainingsstand' op de beademing eens te proberen. Volgens de dokter moesten we eerst maar eens een minuutje op 4-5 proberen...... 'want Geuko zal er wel moeite mee hebben'.
Geuko merkte geen verschil.. zijn ademhaling werd juist rustiger. De rest van de ochtend en de middag stond de beademing op deze stand en hebben we hem er niet over gehoord. Dus vanaf nu gewoon overdag de trainingsstand er op en ‘s nachts iets meer hulp.
Geuko ging in de middag ook weer naar fysiotherapie. Weer gelopen, een flink stuk en eens geprobeerd op het gras te lopen. Onwijs moeilijk natuurlijk maar het was een goede oefening.
We vonden het weer erg warm in de namiddag en de jongens wilden graag robloxen binnen.. dat hebben we gedaan. Morgen weer fijn naar school!