6318 09 06 2021 04De verpleegkundige maakte Geuko wakker vanmorgen. Hij lag nog zo lekker te slapen. Maar hij moest vandaag weer naar school. Gelukkig had hij weer veel zin om te gaan. De groep ging buiten gymen en van juf mocht Geuko blijven tot 12.15 uur! De verpleegkundige kon ook iets langer dus hij was helemaal happy.
In de middag was opa weer gezellig bij ons. Geuko kon niet naar fysiotherapie want hij kreeg zijn dtp/bmr vaccinatie. Papa en mama gingen met hem mee. Opa bleef bij Gijs.
Geuko vond het best spannend. Hij kwam ook een paar klasgenootjes tegen. De 1 in tranen de ander heel relaxed..  Uiteraard was er even extra overleg nodig met de GGD arts over Geuko zijn aandoening in combinatie met het vaccineren maar wij hadden dit al besproken met onze Amerikaanse arts en gaf geen bijzonderheden aan.
Geuko kreeg in beide armen 1 prik en met slechts een paar tranen was hij heel dapper. Na 5 minuten stonden we weer buiten. Zijn armen deden een beetje pijn maar dat trok al snel weg want opa was er voor de gezellige afleiding. Eerst even samen gamen en daarna samen met Gijs en opa spelen in de tuin.
Zoals het nu lijkt heeft Geuko nog geen last van de bijwerkingen.. we houden hem uiteraard in de gaten, zo als altijd.