6311 07 06 2021 02Afgelopen nacht was Geuko onrustig. Hij draaide veel en daardoor werd het circuit onderbroken. (Er schoot een koppelstuk los van de beademing: (slang los dus). Als zoiets gebeurd is Geuko toch altijd wat van slag. Gelukkig reageerde papa direct en bleef nog een poosje wakker om hem gerust te stellen.
Geuko werd vanmorgen wel vrolijk wakker. Het was een belangrijke dag vandaag, eigenlijk om 2 dingen. In de middag kwam de schoolfotograaf! Van te voren hadden wij al overlegd met juf en onze wens besproken dat Geuko uit de rolstoel 'gewoon' tussen zijn klasgenoten mocht zitten. Voor de foto van groep 4, wat voor ons van ontzettend veel waarde is.
Papa ging daarom even mee om 13.15u om Geuko te tillen en zijn nekbrace om te doen. Het ging perfect! Geuko zat tussen zijn klasgenoten als een trotse, apetrotse pauw. Prachtig om te zien! Papa maakte stiekem een fotootje, die kunnen we uiteraard niet delen i.v.m. privacy.
Wel raakt zo'n foto ons en doet ons beseffen hoe fijn deze groep is en hoe fijn zijn juffen zijn.
Het tweede belangrijke van vandaag was verkering vragen! Ja, jullie lezen het goed! Geuko was super zenuwachtig maar hij heeft zijn vriendinnetje verkering gevraagd. En ze zei nog ja ook! (Er zijn meer 'stelletjes' in de klas, dus Geuko vond het blijkbaar hoogtijd).
Ze hadden zelfs afgesproken om na school nog even te spelen bij ons thuis. Samen chips eten, annemariakoekoek doen en gewandeld in het Sterrebos.... zo lief die twee samen.
Dus vanaf nu heeft Geuko verkering!