6301 01 06 2021 03Weer een mooie dag vandaag. Om 08.00 uur ging oma beginnen bij Geuko. Hij was net wakker en had lekker geslapen. Hij vroeg oma om hem een korte broek aan te trekken en wilde graag buiten ontbijten. Kan allemaal. Het was gelijk al warm genoeg. Ook het huiswerk hebben we buiten gemaakt.
Dat ging weer heel goed. Papa deed boodschappen en oma nam een paar huishoudelijke klusjes van ons over zodat Geuko in alle rust serieus werken kon. Hij kreeg alles op tijd af.
Oma maakte Geuko na de lunch klaar voor therapie. Ze gingen samen lopend, via het station uiteraard om nog een trein te spotten.
Bij fysiotherapie heeft Geuko gelopen, buiten en helemaal om de praktijk heen. Op zijn nieuwe schoenen gaat dat heel goed. Uiteraard lekker in korte broek en zonnebril. Kanjer! Daarna nog even de ledematen rekken en strekken en het was al weer tijd om naar huis te gaan, weer lopend, gezellig met oma en weer langs het station.
Precies op tijd waren ze weer thuis, ergotherapie was de volgende afspraak (zoals elke dinsdag). Met de ergotherapeut hebben we een aantal zaken die lopen, besproken. En uiteraard juist als de ergotherapeut er is kan Geuko ineens wél zijn chips zelf eten, gek he?!
Oma en Geuko hebben na afloop nog geknutseld en het was al gauw tijd dat oma naar huis ging.