korte broekGeuko mocht vandaag weer naar school. Hij had zo'n zin! Helemaal omdat het zoooooo'n mooi weer zou worden. Hij wilde liefst direct al een korte broek aan. Maar het was een beetje mistig zelfs dus eerst maar met een lange broek en jas naar school. Met z'n allen. Papa, mama, verpleegkundige, Gijs, Geuko en de hondjes. Papa en mama lopen daarna een ommetje met de hondjes en zijn onder schooltijd gaan sporten. Beide naar de sportschool (niet dezelfde).
Geuko was lekker druk en vrolijk tussen de middag en ging ook weer met veel plezier naar school. Deze keer wél in korte broek, blote voeten én zonder jas. Hij was helemaal in zijn nopjes. Ook ‘s middags verliep alles goed op school.
Thuis wilde hij lekker met water ouwehoeren en dan duurt het vaak maar even tot er wel iets nat is wát niet de bedoeling is/was. Bijvoorbeeld een kat, hond, wasgoed, papa, tuinset. Echt een kwajong! Maar ach.. hij genoot er zo van en dat maakt veel goed.
Geuko verbrand in het begin van de zomer best snel, helemaal op zijn rechterarm. Want die arm ligt stil. Gisteren al aan het smeren geweest met aftersun en vandaag weer met zonnebrandcrème, dus Geuko plakte aan alle kanten. Mama besloot om Geuko nog even lekker te douchen.
Weltrusten en tot morgen.