6298 27 05 2021 01Papa maakte Geuko wakker vanmorgen. Een ochtendje thuisonderwijs stond op de planning. Gijs ging naar school en papa had een afspraak. Dus rust in huis en Geuko ging als een speer. Hij maakte zijn huiswerk zonder problemen en was heel serieus. Zo ontzettend fijn dat Geuko nog altijd zo gemotiveerd is en dat het samen met mama zo goed verloopt.
‘s Middags gingen papa en Geuko naar fysiotherapie. Therapie gaat samen met papa ook goed de laatste tijd. Natuurlijk is het ook heel gezellig als mama, opa, oma of Gijs een keertje mee gaat.
Vanmiddag was weer de kwartaal test en Geuko zijn resultaten blijven positief. Alles is stabiel gebleven en dat is super goed!
In de namiddag hadden papa en mama online een meeting met ons onderwijs-team (met o.a. de psycholoog onderwijs, gezinscoach, schooldirectie, juffen, verpleegkundige). Geuko en Gijs gingen samen gamen en 'moesten' zich even zelf vermaken. Ook daarin zijn wij al veel makkelijker geworden. Eerder was het voor ons lang niet zo makkelijk om Geuko even 'alleen' te laten en iets voor zich zelf te gaan doen. En nu doen we dat vaker. En dat kán en voor nood zijn we uiteraard altijd in de buurt. Of.... zoals Gijs zei: 'dan zorg ik wel even voor Geuko'.
Wij werden ontzettend blij van de verhalen over Geuko. Ze zijn heel tevreden en hebben zijn voortgang besproken. Zowel qua niveau maar ook zeker sociaal gezien. 'Hij hoort er écht bij' werd gezegd.
Dan maakt ons hart echt even een sprongetje. Wij hebben altijd zo gewenst en gehoopt dat Geuko naar regulier onderwijs mag gaan, daar zo hard voor gestreden... en nu heeft hij groep 3 en groep 4 (bijna) gehaald. Of hij naar groep 5 mag..... dat vertellen we later.