6294 20 05 2021 02Geuko ging vanmorgen op tijd aan de slag met zijn huiswerk. Hij kon zich goed concentreren en maakte alles netjes af.
Rond lunchtijd kwam oma. Oma bleef bij Gijs want Geuko, papa en mama gingen naar het UMCG. We hadden een controle afspraak bij de kinderarts. De vorige keer werd Geuko opgenomen bij 'gewoon een controle' dus Geuko was wel wat gespannen.
Gelukkig was dat niet aan de orde. Afgelopen 1,5 week hebben we intensief medicatie gebruikt én werd Geuko comfortabel beademd om de longen schoon te krijgen en dat is gelukt. Dus de volgende stap kan gezet worden. Het inhaleren is terug naar 2x per dag op 4x. Een echte stap met de beademing komt nog, daarvoor is nog geen plan klaar. Longen schoon was de eerste stap. Volgende week of die week erop moet Geuko weer komen om aan de beademing te sleutelen. Geuko was best opgelucht om weer naar huis te kunnen. Maar papa en mama niet helemaal tevreden. We willen zo graag terug naar de beademings instellingen zoals hij uit Amerika kwam, bijna geen support. En nu... lijkt het alsof we 20 stappen achterwaarts hebben gezet.
Ondertussen thuis vermaakten oma en Gijs zich heel goed. Zo fijn dat oma van alle markten thuis is.
Morgen kan Geuko helaas maar alleen de ochtend naar school want ‘s middags heeft hij een passing voor de sta tafel en therapie stoel, dat kon helaas niet op een andere dag (ja of we moesten weer 8 weken wachten).