6290 19 05 2021 02De verpleegkundige moest Geuko vanmorgen wakker maken voor school. Hij had lekker geslapen en had weer zin om te gaan. Hij kwam met niet zo veel praatjes naar huis maar het ging allemaal wel goed zei hij. Geuko kreeg weer een lading huiswerk mee voor morgen.
Na de lunch kwam opa! En gelukkig was er vanmiddag gewoon fysiotherapie dus opa mocht mee. Geuko vindt dat toch wel het aller leukste. (Dat opa of oma ook eens mee gaat) Net of hij dan even extra zijn best doet.
Geuko liep voor de eerste keer op zijn nieuwe schoenen. Schoenen van Nike die bekend staan om extra grip (qua zool). Merkschoenen vond Geuko al helemaal het einde maar nu kan hij ook nog eens extra goed er op lopen.
De laatste tijd heeft Geuko meer last van zijn rechter pols. Die zit weer eens helemaal op slot. Hij kan zijn pols alleen nog maar naar binnen buigen en niet meer naar buiten. Dat zou normaal gesproken wel moeten kunnen (en kon Geuko ook). Dat is een ellendig gevolg van deze corona-tijd én verzekeringskwestie want: Geuko zijn armbrace is te krap en kan alleen in Duitsland gemaakt worden (op kosten van ons/stichting). Het type brace die Geuko nodig heeft kan niet in Nederland gemaakt worden én we mogen/mochten Duitsland niet in.
Maar goed, onze therapeuten gaan aan de slag met door bewegen van zijn pols.
Thuis gingen Geuko, opa en Gijs met z'n 3en gamen. Dan doen ze wel vaker maar nu gezellig naast elkaar en nieuwe alleen maar online 'samen'. Zo kon Geuko ook af en toe opa even weer dingen uitleggen...
Morgen ochtend gaan we weer aan de slag met het schoolwerk en worden we in de middag verwacht bij de kinderarts in het UMCG