6287 18 05 2021 03Rond 08.00 uur kwam oma bij ons, geen verpleegkundige vandaag en daarom is oma er om te helpen. Oma deed de ochtendzorg en gaf Geuko zijn ontbijt. Op dinsdag krijgt Geuko altijd thuisonderwijs van mama. Zo ook deze dinsdag. Het was een behoorlijke klus want we hadden alleen de ochtend. Hij moest een week toets rekenen inhalen van maar liefst 97 sommen. We werkten tot 11.30 uur non stop door en kregen bijna alles af. We gingen op tijd opfrissen en lunchen want om 13.00 uur hadden we een passing voor een nieuwe.... ja hoe noemen we dit eigenlijk. We doen met de specialisten opnieuw een poging om een betere rolstoel en zitting voor Geuko te maken. Er is een afdruk gemaakt voor een unieke zitting (met rugleuning in 1 stuk). Alles maatwerk, helemaal naar zijn lijf afgedrukt. Daarnaast ook een betere en stabieler onderstel, ook daarbij gelet op de toekomst.
Tot zeker 15.30 uur waren ze bezig. Het koste zowel Geuko als papa best wat energie. Maar.... er is een compleet plan op papier en alles is afgedrukt/ opgemeten en uitgerekend. Dit wordt allemaal in gang gezet en gaan uiteraard de nodige weken aan voorbij... wordt vervolgd dus.
Door deze passing kon fysiotherapie helaas niet doorgaan. Gelukkig was er aan het einde van de middag wel tijd om nog lekker even te gamen samen.