4067 05 11 2018 03Vandaag was Geuko al vroeg wakker. Hij maakte zich een beetje druk om de griepprik die hij zou krijgen van onze verpleegkundige. Opa had de prik ook gehad en had al verteld dat het niet veel voorstelde. Toch was Geuko er niet gerust op. Na alles wat hij al heeft mee gemaakt blijven prikken niet leuk. Daar kunnen wij ook niks leukers van maken. Een prik doet zeer. Gelukkig werd alles op tijd al gebracht en kreeg Geuko met wat tranen de prik. 'Zeg maar tegen opa dat het wél zeer deed mama'. Zei Geuko.
Geuko was al snel weer vrolijk want we zijn naar Adrillen geweest. De braderie over, naar de kermis, lekkers gegeten en gesnoept. De ochtend vloog om.
In de middag aquatherapie; dat ging niet zo lekker. Geuko had weinig kracht, deed niet zo fanatiek mee als we gewend zijn. Moe? Geen zin? Zo'n dag mag er ook tussen zitten. Zolang het maar bij 1 dag blijft.....

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.