6278 11 05 2021 01Geuko heeft heerlijk geslapen in zijn eigen bed. Rond 08.00 uur werd hij wakker. Oma was er ook net. Super fijn want een extra handje was ook nu weer ontzettend handig na zo'n ziekenhuisopname.
Geuko wilde graag met oma douchen en papa bleef op de achtergrond om te helpen waar nodig. De komende week staat in het teken van intensief vernevelen en hoesten met de machine. Zijn longen moeten schoon zijn en tot rust komen. We hebben een medicatie planning gemaakt voor ons zelf uiteraard maar ook voor de verpleegkundigen van komende dagen en oma (mantelzorg). Vandaag zijn ook alle extra medicijnen gebracht door de apotheek. We vernevelen Geuko 4x op een dag, normaal deden we dat 2x. 
Na het douchen, maakte Geuko samen met oma een beetje huiswerk. ‘s Middags leek het weer goed en wilde Geuko wel even gaan shoppen met oma. Ze hebben eindelijk een goede jas gevonden voor Geuko en kreeg hij er ook nog een coole outfit bij. Shoppen met Geuko is altijd heel gezellig, hij heeft een duidelijke smaak en wil graag overal even neuzen.
Om 15.30u kwam de ergotherapeut nog even langs om een aantal zaken af te spreken en even te kletsen met Geuko over afgelopen dagen en komende tijd.