4064 02 11 2018 01Vanmorgen vroeg is papa met de trein vertrokken naar Utrecht voor het gesprek met de zorgverzekering. Om daar maar gelijk over te vertellen; het was een goed en positief gesprek zónder direct actie of goed nieuws. Ze zien de ernst van de situatie in. Ze hebben veel uitgelegd en wat wéér blijkt: de Nederlandse wet en regels werken alles ontzettend tegen. Uitsluitsel over de vergoeding van de behandeling in Amerika gaat zeker nog 2 maanden duren. Verschillende instanties gaan zich er over buigen.
Wat wel direct in gang wordt gezet is de bemiddeling voor de overstap van CTB Groningen naar CTB Radboud (Nijmegen). Daar later ook meer over. (CTB= Centrum voor thuisbeademing)
Voor de geïnteresseerden onder ons, meer details over dit gesprek met de zorgverzekering kan privé.
Mama bleef bij Geuko en Gijs thuis. In de ochtend met hulp van de verpleegkundige en in de middag kwam opa gezellig samen met de jongens spelen.
Geuko had om 11.00 uur fysiotherapie aan huis. Ze hebben flink geoefend zonder beademing. Ook zitten gaat steeds beter. In alles blijft een stabiele of stijgende lijn, hoe klein de stapjes ook zijn.
Goed weekend gewenst.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.