6259 04 05 2021 01Vanmorgen had Geuko een knutsel en klieder ochtend. De verpleegkundige die er was vond dit ook helemaal goed en beiden vermaakten ze zich goed. Mooi om te zien dat Geuko met alle verpleegkundigen een klik heeft en ook bij ieder iets leuks weet te verzinnen wat bij hun past. De ochtend vloog voorbij en daar was oma gezellig.
Helaas is fysiotherapie uitgevallen i.v.m. een corona besmetting bij 1 van onze therapeuten. Ook ergotherapie ging niet door i.v.m. de vakantie. Gelukkig had Geuko in de ochtend al flink gekliederd en was zo al goed bezig geweest met zijn handen.
De bedoeling was om ‘s middags nog eventjes te trainen maar dat is er niet eens meer van gekomen. Geuko ging eerst met oma spelen, daarna even opfrissen en ineens gaf de beademingsmachine een spoed onderhoud - alarm. Nog nooit eerder meegemaakt dus we hebben snel maar het CTB gebeld en een monteur ging onderweg. Rond 15.00 uur zijn beide machines gewisseld en is het probleem verholpen.
De bouwtekeningen voor de therapie ruimte kwamen binnen met de post en daar hebben papa en mama samen nog uitgebreid naar gekeken.
Oma ging deze keer voor het eten weer naar opa en de jongens gingen nog even samen Robloxen.
Morgenochtend heeft Geuko een afspraak bij Orthin in Drachten. Een nieuwe, betere corset en nekbrace staan op de planning.