6257 29 04 2021 02Woensdag hadden we een rustige dag. Geuko ging in de middag naar fysiotherapie. Het was heerlijk weer dus we hebben buiten gelopen. Helemaal om het gebouw heen. Het lopen ging best goed. Na de training zijn we door gereden naar het centrum.
Toch een beetje mee maken dat de winkels weer open zijn en de terrassen vol. Het viel gelukkig qua drukte erg mee. Geuko had nog krasloten liggen en een cadeau bon van Top1Toys. Eindelijk mocht hij dit gaan inwisselen van ons. Hij kocht er zelfs een cadeautje voor Gijs bij. Na een ijsje gingen we weer lekker naar huis.
Vanmorgen deden we een poging om Geuko weer op de FES Bike te zetten. Hij had hier uiteraard geen zin in en het ging ook vrij moeizaam allemaal. Na een hele hoop strijd alle plakkers op, eenmaal in de stoel, klaar om te fietsen: systeem offline..! Grrr, papa probeerde te bellen met onze contact personen in Engeland en Amerika maar direct konden we geen hulp krijgen. Dus alles maar weer af en terug in zijn rolstoel. Wat een gedoe, het heeft de hele ochtend gekost.
In de middag gingen papa en Geuko naar fysiotherapie. Weer een stuk gelopen! Toch nog een goede training gedaan vandaag.
Papa kreeg het FES systeem weer online aan het einde van de middag. Morgen doen we opnieuw een poging....