6251 26 04 2021 01Vandaag dan de echte eerste dag van de vakantie. De verpleegkundige was er (pas) om 08.00 uur en dat was best lekker. Na het ontbijt kreeg Geuko electro stimulatie op zijn schouders, arm en hand. Mama moest een pakketje wegbrengen en Geuko wilde graag mee. We liepen samen met de verpleegkundige heerlijk in de zon, langs het station. Daar stond de blauwe trein! Geuko zegt steeds dat hij later trein machinist gaat worden en dat dan zijn naam op de trein komt te staan.
Op de terugweg wéér een blauwe trein gespot. Omdat het nu vakantie is kon Geuko vandaag regelmatig even omdraaien en blijven kijken naar de treinen. Lekker even niet haasten.
Om 11.00 uur hadden we een afspraak met RSR en de ergotherapeut. We hebben alles besproken en in gang gezet voor een nieuwe rolstoel. Groter, beter, alles opnieuw. We weten uit ervaring dat dit nog heeeeeel lang duurt en vele andere factoren een rol spelen (denk aan een nieuw corset, levering, vakanties enz.).
Geuko ging ‘s middags lekker weer naar buiten, eerst even met mama mee voor een boodschapje en daarna buiten spelen met Gijs en het vriendje van Gijs.
Papa ging pannenkoeken bakken en Geuko robloxen, uiteraard. Een paar school vriendjes waren online, opa, af en toe en zelfs zijn nichtje!
Zo is deze dag voorbij gevlogen. Deze hele week hebben we in de ochtend een verpleegkundige voor de ochtend zorg. Morgenmiddag en avond komt oma gezellig weer.