6249 23 04 2021 01Geuko stond te popelen om naar school te gaan. Oranje shirt, sjaal en vlaggetjes op zijn wangen. Zelfs de verpleegkundige deed mee en was ook in het oranje. Geuko had een hele leuke dag op school, zonder les! Alleen maar leuke dingen.
‘s Morgens o.a. een optocht door de straat van school. Geuko mocht voorop en mocht iemand kiezen. Hij koos zijn vriendinnetje en zo waren zij de koning en koningin.
In de middag apenkooi in de gymzaal. De verpleegkundige vertelde tussen de middag dat er een plekje voor Geuko was gereserveerd om 'te kijken'. Hier hadden wij natuurlijk wel onze bedenkingen bij. Dit zijn weer van die confronterende momenten maar.... zoals vaker denken wij (papa en mama) daar meer over na dan Geuko.
Geuko zei dat hij het super leuk vond en die indruk kregen we ook van de verpleegkundige. Gelukkig maar.
Na school ging weer een vriendje mee naar huis om te spelen en aten we samen patatjes. De vrijdag kon niet meer stuk. Ook is dit het begin van onze mei vakantie!
We blijven deze vakantie gewoon onze dagen en verhalen delen met jullie, het kan zijn dat we soms 1 blog maken van twee dagen. Fijn weekend allemaal.