6237 19 04 2021 01Één van onze vaste verpleegkundigen is dit weekend aan het puzzelen gegaan en heeft diensten kunnen wisselen zodat er vandaag wél een verpleegkundige voor Geuko was! Zondag werden we gebeld met dit goede nieuws. Super fijn! Geuko was dolblij.
Dus vanmorgen was er om 07:00 uur iemand voor de ochtend zorg en ging mee naar school. Geuko had het heel erg naar zijn zin. Stiekem wordt er al gewerkt aan moederdag en voorbereidingen voor koningsdag. De verpleegkundige vertelde dat het slechts 1x nodig was om uit te zuigen en dat hij verder stabiel was en fit overkwam in de klas. Ondertussen had mama een afspraak met de maatschappelijk werker om ook eens met mama te praten. Normaal gesproken is papa vaak aan het woord of tijdens ziekenhuis bezoeken gaat een verpleegkundige mee i.p.v. mama i.v.m. Gijs. En dat is niet erg maar af en toe even bijpraten is altijd goed.
Geuko kwam vrolijk thuis en ging ook vrolijk weer naar school na de lunch pauze.
Na school stonden twee andere verpleegkundigen te wachten voor (alweer) een aftoetsing. Deze keer voor ons nieuwe verpleegkundige. Dit was met ons afgesproken en we hadden hiervoor toestemming gegeven. Dus moest de canule gewisseld worden en het hoesten met de hoestmachine. Alles verliep prima en vanaf nu mag de nieuwe verpleegkundige ook alleen op pad, alleen zijn met Geuko.
Zo'n maandag heeft veel energie gekost en daarom ging Geuko op tijd naar bed. Morgen komt oma weer helpen en werkt Geuko een dagje thuis.