6236 14 04 2021 02Geuko ging vanmorgen met de verpleegkundige naar school. Eindelijk weer. Hij had er gelukkig veel zin aan. Zijn klasgenoten waren ook allemaal heel blij om hem weer te zien. Sommigen riepen hem al van ver.
Ze hadden vandaag op school: buiten les dag. Dat had juf ons al verteld dus Geuko was lekker warm aangekleed. Het was een hele leuke ochtend maar aan het eind zat een dikke kikker (dikke plug slijm) hem erg dwars. Uitzuigen lukte niet goed en we hadden samen niet gedacht om de hoestmachine. Dus thuis direct even flink paniek weer.. na inhaleren, hoesten, uitzuigen en dat een paar keer kwam het los en ging het beter.
Van het opwinden had Geuko wat hoofdpijn maar dat trok snel weg.
We hebben lekker gegeten en papa ging met Geuko naar fysiotherapie. De therapeut hebben we ingelicht en het programma werd een beetje aangepast. Even niet gelopen maar gesproken over buik, poep en darmen. Lekker onderwerp maar voor Geuko ook een gevoelig onderwerp. Dat wordt vervolgd.
Verder voelde Geuko zich over het algemeen goed. Lekker gegeten en goed gedronken en van onderen is ook alles goed op gang. Morgen zijn we weer een dagje thuis!