6205 01 04 2021 01Vandaag was 1 april! Al een aantal dinsdagen werkt Geuko met de ergotherapeut aan een grap voor papa. Dat bestond6206 01 04 2021 02 o.a. uit het maken van poep! Met ontbijtkoek, pindakaas, stroop.... het was een vreselijk onsmakelijk werkje maar Geuko was niks te gek. In het prutje zat een lekker geurtje voor papa, maar die moest hij dus zelfs met zijn vingers op graven. De bak met poep zat in een doos, die doos zat in een grotere doos en die doos zat weer in een grotere doos. Allemaal versierd en beklad door Geuko tijdens de ergotherapie uurtjes. Geuko had zo veel lol toen papa alles ging uitpakken. Echt genieten! Papa vond het wat minder maar was wel vereerd dat dit allemaal voor hem was bedacht. De rest van de dag volgden vele 1 april grapjes.
Op donderdag werkt Geuko thuis. We liepen qua huiswerk een beetje achter omdat we dinsdag maar een klein stukje hebben kunnen doen. Mama leek dat vervelender te vinden dan Geuko. Gelukkig is juf op de hoogte.
Geuko ging gemotiveerd aan de slag en kreeg er behoorlijk wat werk door. Rond 12.00 uur zijn we gestopt met lekker met Gijs te gaan lunchen. Die ging weer naar school in de middag en Geuko met papa naar fysiotherapie. Daar ging het goed! Getraind op de grote mat en uiteraard ook met de handen d.m.v. kaarten (potje 21-en). Geuko wint uiteraard...
Thuis was er even tijd om te ontspannen met de iPad en gingen we lekker samen eten.
Morgen mag Geuko weer naar school!