6204 31 03 2021 02De verpleegkundige moest Geuko wakker maken. Hij was nog zo ver weg en nog best moe van gisteren. Hij mopperde en had niet zo veel praatjes. Gelukkig wél zin in school.
Hij vertelde op school aan juf over dinsdag, de afspraken in het UMCG. Het is heel fijn dat juf soms met mama contact heeft en op de hoogte is van de meeste belangrijke zaken.
Geuko kwam vrolijk uit school en genoot echt van het mooie weer. Lekker zonder jas en met zonnebril!
We hebben buiten ons broodje gegeten en zijn daarna samen naar fysiotherapie gegaan. Vorige week ging Geuko niet naar fysiotherapie en gisteren ook niet. Dus het was weer even geleden. Het lopen ging desalniettemin super! Hij wilde zelfs nog een extra rondje buiten. Wel merkten we dat hij meer begon te hoesten. Dus de therapeut besloot om binnen verder de trainen met zijn handen en armen.
Papa heeft Geuko en mama daarna gebracht naar de praktijk van de ergotherapeut. We hadden nog een klusje te doen samen. Geuko is vooral lekker bezig geweest met beide handen en heeft lekker gekliederd. Morgen vertellen we daar meer over het is namelijk een geheimpje voor papa.