6197 29 03 2021 01Geuko zijn vriendinnetje kwam zaterdag op visite. Hij was onwijs zenuwachtig en keek het heel erg naar uit. Best spannend natuurlijk weer maar het was heel gezellig. Ze hebben met lego gespeeld, met de knuffels, buiten en uiteraard ook Roblox. Wij blijven het zó fijn vinden dat zijn vrienden en vriendinnen 'gewoon' bij hem willen en kunnen komen spelen. Want zo gewoon is dat natuurlijk allemaal niet. Ontzettend fijn dat het zo gaat en dat ook de ouders van deze kids hierin meehelpen. Zondag deden we het lekker rustig aan.
Vanmorgen ging Geuko weer naar school, hij ging weer met veel plezier heen. Op maandag is het altijd wel wat onrustiger in de klas en dat konden we merken aan Geuko. Maar de zon maakte alles goed. Hij was dolblij dat het zó lekker weer was! Na school wilde hij nog lekker buiten blijven en speelde met zijn broertje.
Na het eten heeft mama Geuko onder de douche lekker vertroeteld zodat hij helemaal fris is voor morgen.
Morgen moeten wij (Geuko, papa en mama) naar het UMCG. We hebben een neuromusculair controles. Dat wil zeggen: we zien alle specialisten van Geuko achter elkaar aan voor een controle en update gesprek. Afspraak na afspraak, alle afspraken van ongeveer een half jaar op 1 dag. Behoorlijke uitdaging maar we gaan ervoor. Voorafgaand een röntgen van zijn rug. We worden de hele dag begeleid door onze maatschappelijk werker van het UMCG. Hier morgen meer over.