6151 23 02 2021 01Vanmorgen even lekker rustig aan voor Geuko. Hij werd uitgebreid gedoucht en heeft lekker Roblox gespeeld in de ochtend. Het weanen ging redelijk, koste meer moeite dan gisteren.
Een monteur van Rsr kwam langs voor de lekke band van Geuko zijn fiets. Die is weer gemaakt zodat we deze week ook weer eens kunnen fietsen.
Na de lunch kwam oma gezellig weer bij ons. Oma maakte Geuko klaar voor fysiotherapie en liep samen met Geuko naar de praktijk. Papa ging wel met de bus want de loopauto moest mee.
Onderweg is Geuko door een daknagel gereden en ja hoor.... twee lekke band! Beide achterbanden van de rolstoel plat. Fysiotherapie kon gewoon doorgaan want Geuko ging in de loophulp en daarna voor de eerste keer op de legpress! Onwijs spannend maar het was echt goed te doen voor Geuko. Een echte kanjer!
Hobbelend op 2 lekke banden ging Geuko in de bus terug en papa had ondertussen Rsr alweer gebeld voor een nood reparatie. Geuko was nog maar net thuis en er kwam ook al een monteur aan. Twee nieuwe achterbanden, het was zo gepiept. Wat een goede service!
Geuko kon direct door met de volgende therapie: ergotherapie. Geuko heeft met de ifloat zelf snoepjes gegeten en deed nog gezellig een spelletje met de therapeut.
Oma bleef eten en bracht Geuko op bed! Gelukkig mag oma als mantelzorger onderweg zijn na 21.00 uur. Het was weer een goede dag! Op naar morgen.