6145 18 02 2021 01Vandaag was weer een dagje thuisonderwijs voor Geuko. Zoals elke dinsdag en donderdag nu weer. Mama helpt Geuko een beetje op weg. Het verliep allemaal wat rommelig want 1 van onze verpleegkundigen werd door het CTB afgetoetst vanmorgen en dat moest bij ons thuis (canule wissel en hoestmachine). Nou ja moést bij ons thuis.... ze werd afgetoetst voor/op Geuko en dat kan het beste thuis. Gelukkig is alles goed gegaan en de nodige papieren zijn weer op orde.
Hierdoor hebben we het huiswerk in delen gemaakt maar alles wel gedaan wat juf had opgeschreven voor Geuko.
‘s Middags naar fysiotherapie, waar Geuko nu wel weer ging lopen. Met anti slip onder zijn schoenen geplakt ging het lopen iets beter. Omdat Geuko best moe was speelde hij in de rolstoel het laatste kwartiertje nog een kaartspel met de therapeut.
Thuis gingen Geuko en Gijs lekker samen gamen. Aan het einde van de middag komt vaak opa ook nog eventjes online. Zodra ze opa online zien gaat het 'opa-alarm' af. (Hebben ze helemaal zelf verzonnen) Tot wij gaan eten (of tot wanneer opa gaat eten) gamen ze online en hebben ze ontzettend veel lol.
Morgen mag Geuko weer naar school!