6140 16 02 2021 01Zondagavond hoorden we van school dat ze maandag dicht bleven i.v.m. code rood. We hadden er al op gerekend dus keken er niet zo van op. De verpleegkundige belde ook af dus we hadden een extra zondag. Daarom ook even geen dag verslag van gisteren, want het was ook lekker net zondag. Rust in huis en lekker gamen en spelen.
Vanmorgen kwam oma bij ons om te helpen. Geuko ging niet naar school maar had van juf wel wat huiswerk gekregen. Gelukkig was er wel tijd om lekker de douchen, dat vind Geuko heel gezellig met oma. Papa was in de buurt en stond stand by. Oma gaf daarna Geuko zijn ontbijt en hij kon beginnen aan zijn huiswerk. Tussendoor nog 2x weanen dat ging prima. De ochtend was maar zo voorbij. Smiddags ging Geuko naar fysiotherapie, papa én oma gingen mee. Dat ging ook weer heel goed.
Thuis nog even door met ergotherapie. De therapeut had een lego spel meegenomen. Geuko speelde mee met zijn arm in de Ifloat, zonder als te veel hulp. We helpen Geuko heel gemakkelijk door iets aan te geven of te eten maar hij kan zo veel dingen eigenlijk ook wel zelf. Daarin is Geuko soms best makkelijk geworden. En wij ook.... daarom is het goed dat de ergotherapeut er is en wat handvaten geeft. Geuko is het daar niet altijd mee eens maar gelukkig speelt de therapeut daar goed op in.
Ook de middag vloog voorbij, dat is vaak zo op dinsdag.
Morgen weer lekker naar school, tot morgen allemaal.