6099 20 01 2020 01Al een paar dagen lijkt Geuko zich niet zo lekker te voelen. Niet zo vrolijk, weanen gaat minder en minder gemotiveerd (huiswerk en therapie). We zagen zijn ontlasting al wat veranderen en zijn daar direct op in gaan spelen maar toch gaat het weer mis.... vanmorgen waren er twee verpleegkundigen. Dit i.v.m. een aftoetsing. Het was best een drukke ochtend en verliep veel rommeliger dan anders. Dat maakte Geuko ook onrustig. Het weanen lukte niet en zijn huiswerk ging allemaal even anders. Fysiotherapie ging matig maar Geuko deed wel echt zijn uiterste best.
Geuko kon het aan het einde van de middag allemaal niet zo goed handelen maar hij gaf nergens aan toe. Zoals altijd. Gelukkig ziet mama direct als er wat is en toen kwamen de tranen. Uiteindelijk was het hoge woord eruit. Buikpijn, veel ontlasting in zijn darmen en alle 'shit' die daar bij hoort.
Hij heeft wel lekker gegeten en ging vroeg naar bed. Hij heeft alles gehad van ons om hem te helpen.... nu maar hopen dat het snel op gang komt.