6096 19 01 2020 02Mama maakte Geuko vanmorgen wakker en begon alvast met de ochtend zorg. Al snel kwam oma er bij en nam het over. 6095 19 01 2020 01Geuko vond het weer gezellig dat oma er was. Na het ontbijt weer gauw achter de laptop voor het huiswerk en de online lessen. Het ging goed vandaag! Geuko heeft hard gewerkt.
Na de lunch was het weer tijd voor fysiotherapie. I.v.m. de aangescherpte corona regels is een gedeelte van de praktijk afgesloten. Een groot gedeelte van het stuk wat Geuko normaal loopt in zijn loophulp. Zo wordt het lopen (alleen in de gang) best saai. Dus besloot de therapeut buiten te gaan lopen met Geuko. Dat was een goed idee maar ging moeizaam. Dit kwam voornamelijk door een andere ondergrond en het was best koud. Terug in de praktijk heeft Geuko nog oefeningen gedaan met zijn linkerbeen. Hij liet ons ineens iets nieuws zien: hij kon zijn been optrekken. Dat hadden we nog niet eerder gezien! Super knap!
Toen we thuis kwamen maakten we Geuko snel klaar voor ergotherapie. Dan is het zo fijn dat oma er ook bij is voor een extra handje. Jas uit, tas opruimen, schoenen en sokken uit even een slokje drinken en verder. Eerst samen met de therapeut de schrijfles afgemaakt. En daarna verder geknutseld aan zijn nieuwe IPhone 11 pro.... deze heeft namelijk nu ook een oplader.
De dag vloog om en kostte Geuko veel energie. Na het eten was hij echt moe en was blij dat hij lekker in zijn bedje tv kon gaan kijken. Tot morgen!