6090 15 01 2020 01Donderdagochtend zijn we de dag gestart zonder verpleegkundige. Mama deed de ochtendzorg en Geuko zat op tijd klaar voor juf. Online lessen, huiswerk, weanen. Net als elke ochtend. Het begint een beetje saai te worden. Doordat we gelukkig wel veel wisseling hebben van verpleegkundige, oma of mama bij het thuisonderwijs, blijft het wel leuk. We hebben gewerkt tot de lunch en kregen af wat moest.
Na de lunch brachten we Gijs naar zijn vriendje om te spelen en reden we door naar fysiotherapie. We konden merken dat het de 3e dag trainen was want Geuko was moe en het lopen ging niet als anders. Benen deden zeer en hij mopperde aan 1 stuk door. Hij mocht gelukkig daarna wel weer een spelletje kaarten doen terwijl hij zelf aan tafel zit op een gewone stoel. Als hij dan ook nog eens wint is zijn humeur weer helemaal goed.
We reden snel naar huis want Geuko had afgesproken met zijn vriendje online. Hij zou bij ons komen spelen maar doordat zijn vriendje wat verkouden was spraken we af online te gamen. Dat vond Geuko super leuk helemaal toen opa ook ineens mee deed! Geuko was zo blij!
De volgende ochtend werd Geuko al om 09.00 uur online verwacht voor een introductie les spelling als voorbereiding voor de toets van vandaag. Dat hebben we niet op tijd gered.. maar dat kan een keer gebeuren, gelukkig maakte Geuko de spellingstoets zonder fouten! En kon hij later in de ochtend wel mee doen online met spelletjestijd. Het huiswerk kwam af vandaag want de verpleegkundige (die nog maar een maandje bij ons is) redt zich heel goed met Geuko en alles wat er bij komt kijken. Ontzettend fijn dat dit zo snel al kan. Vanmiddag hadden we geen fysiotherapie, de verpleegkundige mocht van ons lekker wat eerder naar huis en zo begon ons weekend lekker vroeg.
Wij wensen jullie een goed weekend en hopen natuurlijk op een lekker laagje sneeuw zaterdag!