6076 06 01 2020 01Geuko had vandaag op tijd al een afspraak met juf. Samen met een klasgenoot had hij een overhoring van de tafel van 3. Opzeggen vond hij best spannend maar zijn klasgenootje ook. Dat scheelde een beetje. Hij kreeg een dikke pluim en kan door naar de volgende tafel. Hij kon even offline werken aan zijn huiswerk. Daarna kreeg hij online een spellingles met dictee. Dat was met een hele klas. Ondanks dat het best een chaos was soms had juf alles onder controle.
Aansluitend zelfs nog een spelletje gedaan met de klas en ineens was het al 12.00 uur. Het huiswerk kregen we niet af... helaas, dan morgen maar beetje extra.
Na de lunch ging Gijs spelen bij z'n vriendje en Geuko eerst even weanen. Hij dacht er zelf om en het ging heel goed. Mama en Geuko deden ondertussen een spelletje op Roblox. Dit gaf genoeg afleiding want 30 minuten vlogen voorbij. Geuko had het niet eens in de gaten. We proberen hem er bewust van te maken dat hij het best even kan, zonder beademing, op momenten dat het goed gaat.
Om 14.00 uur ging Geuko met papa en mama naar fysiotherapie. Het lopen wordt bijna met de dag beter! Ook het zitten op de therapie bal ging ontzettend goed. De therapeut was heel tevreden. Het is ontzettend fijn om te zien dat hij na een vakantie en dus een paar dagen niet trainen tóch nog op niveau blijft.