6071 04 01 2020 04De vakantie is voorbij! Allemaal even weer wennen aan de wekker en de agenda vanmorgen. Om 08u was de verpleegkundige er en zorgde er voor dat Geuko zijn ochtendzorg kreeg en een lekker ontbijtje.
Mama had het 1 en ander al voorbereid voor het thuiswerken! Best gek weer en ook weer niet. Geuko en mama zijn natuurlijk wel gewend om veel schoolwerk thuis te doen. Eén ding is wel anders, alle klasgenoten zitten nu thuis en niet alleen Geuko....
Geuko ging gemotiveerd van start en zat er direct al lekker in. Om 11.00 uur stond er een nieuwjaarsborrel gepland (online uiteraard) met de juffen en groep 4. Dat was leuk! Geuko vond het fantastisch om iedereen weer even te 'zien'.
De juffen van Geuko hebben alles heel netjes uitgewerkt en geregeld. Online elkaar Gelukkig Nieuwjaar wensen is raar maar ook best bijzonder. Het huiswerk volgens de planning kreeg Geuko af. Tussen door kreeg hij electro stimulatie op zijn arm, schouders en hand, ging hij 30 minuten weanen en kreeg hij een FES training op de nekspieren. De verpleegkundige was er tot 16.30uur dus konden alles mooi over de hele dag verdelen.
We maakten vandaag een goede start!