6023 26 11 2020 03Vanmorgen deed Geuko een beetje rustig aan en was wat aan het ouwehoeren met papa. Ook daar moeten we tijd voor maken. Hij begon iets later aan zijn huiswerk maar dat was helemaal niet erg, hij had afgelopen 2 dagen al extra werk gedaan. We hebben nog extra aandacht besteed aan spelling, want daar krijgt Geuko morgen een toets over.
We hadden een bel afspraak met, eerst de diëtiste en daarna de kinderarts. Het was een soort update gesprek waarvan wij nooit echt veel verwachtingen van hebben. De dokter had gegevens van juli voor zich en is naar ons idee niet up to date. De diëtiste was overigens heel erg tevreden en dat was juist wel zoals we hadden verwacht.
In de middag ging Gijs weer naar school en Geuko ging met papa en mama naar fysiotherapie. Het was weer tijd voor de kwartaal test. Geuko moest opdrachten uitvoeren en daar kreeg hij punten voor. De therapeut kon ons direct al wel vertellen dat hij zeker weten wéér vooruit is gegaan en dat maakt onze dag natuurlijk weer een stuk vrolijker.
We reden langs school om Gijs op te halen en mama af te zetten voor een afspraak met de juffen van Geuko voor een oudergesprek. Mama was er een beetje bang voor dat Geuko toch niet helemaal mee kwam met de groep en veel lesstof mist. Maar dat is helemaal niet waar. Geuko scoort bijna op alles ruim voldoende en goed. Hij groeit sociaal gezien enorm en hoort er echt bij. Juf zien de echte Geuko meer en meer. Ook hebben we gesproken dat we best verdrietig zijn over het feit dat Geuko iemand nodig heeft om veilig naar school te kunnen. Dat we zo afhankelijk zijn van verpleegkundigen, dat we enorm balen van zoveel uitval afgelopen 2 maanden waardoor Geuko niet naar school kan. We kunnen niet anders. Geuko kan niet anders en dat is moeilijk te accepteren.
Het contact met school naar ons, als ouders, is ontzettend fijn, daar zijn we zijn beide juffen heel dankbaar voor.
Al met al een drukke dag. Na het Sinterklaas journaal keken de jongens nog naar Freek Vonk en gingen daarna lekker op bed. Papa kan dit helemaal in z’n eentje zodat mama weer kon gaan sporten.