6019 24 11 2020 01Papa deed vanmorgen de ochtendzorg bij Geuko en daarna heeft mama Geuko aan het werk gezet met zijn stapel schoolwerk. Hij moest o.a. een rekentoets maken en juf had daar bij geschreven dat mama niet mocht helpen. Dus dat deed mama ook niet en ging ondertussen de was ophangen. Vervolgens deden we een taalles, spellingles en tafel van 3. De hondentrainer kwam nog even langs om te kijken hoe het gaat met Jaxx in het gezin en hij was blij verrast te zien dat het heel goed gaat.
Geuko deed goed zijn best en kreeg alles af wat hij moest doen. Na de lunch ging Gijs weer naar school en kwam de fysiotherapeut bij ons, er was namelijk een afspraak gepland (met de ergotherapeut) om een dynamische arm ondersteuning (de Ifloat). De fysiotherapeut kwam iets eerder om nog even Geuko in de loophulp te zetten. Het lopen ging, maar was heel kort.
De Ifloat beviel ontzettend goed (want dit was door de specialist al voorbereid naar Geuko zijn/onze wens) en hebben we nu thuis op proef. Onze ergotherapeut gaat dit advies uitschrijven en de verzekering verzoeken dit te vergoeden. Ook dit is een hulpmiddel waar wij al sinds dat Geuko uit Amerika terug is al op zitten te wachten.