6013 19 11 2020 02Vanmorgen stelde de verpleegkundige voor om Geuko even lekker te gaan douchen. Daar zegt hij geen nee tegen. Hij 6012 19 11 2020 01geniet altijd zo onder de douche en kan dan lekker even ontspannen. Hij begon daarom ook veel later aan zijn huiswerk maar hij had de tijd tot in ieder geval 14.00 uur dus dat was geen probleem. Zelfs lukte het weer eens om 20 minuten te weanen. De verpleegkundige van vandaag heeft Geuko onwijs goed verzorgd, begeleid en geholpen.
Ook ging de verpleegkundige met Geuko en papa mee naar de fysiotherapie. Het lopen ging gek genoeg weer niet zo lekker. Zou Geuko moe zijn op donderdag? Speelt spierpijn een rol van de dinsdag en woensdag? Of speelt de therapeut een andere rol? We weten niet zo goed waar het aan ligt.
Mama had ondertussen thuis de Sinterklaas spullen van zolder gehaald en daar hebben de jongens lekker meegespeeld in de namiddag. Knutsels van vorig jaar, decoratie en verkleedset van Sinterklaas en zwarte piet.
We zaten net te eten toen de postbode een pakket kwam brengen. Een grote doos stond op de stoep met cadeautjes voor ons allemaal van Geuko zijn bonus opa en oma uit Duitsland! Wat ontzettend lief! We hebben 6014 19 11 2020 03alles open gemaakt na het eten. De jongens kregen beide een slaapzak.. die moest natuurlijk direct mee naar bed en daar ligt Geuko nu lekker onder.
Morgen wéér lekker naar school en dan weekend!