6010 18 11 2020 01Vandaag weer een schooldag voor Geuko. Hij vond het wel super stom dat hij in zijn duw-rolstoel moest... Maar dat was even niet anders. Gelukkig waren er genoeg klasgenootjes die hem wel wilden duwen. Geuko is op woensdag eerder vrij dan zijn klas omdat hij niet mee doet aan gym. Dus mama stond, in haar eentje, om 11.30 uur bij school te wachten. Geuko had het leuk gehad en vertelde wat hij allemaal gedaan had.
Zoals elke woensdagmiddag kwam oma ook weer. Het was een bijzondere dag want oma is jarig. Opa kwam ook mee en er was taart! Uiteraard kwam oma in principe om een handje te helpen in de zorg voor Geuko maar dat deed opa óók weer super goed, want hij mocht van Geuko mee naar therapie. En wéér liep Geuko extra goed in zijn loophulp. Konden we elke dag maar zo'n mascotte er bij hebben. De therapeut ziet verbetering, ondanks dat Geuko wél een beetje mopperde.
Inmiddels was Geuko zijn electrische rolstoel thuis afgeleverd en daar moesten we zelf nog aan 'knutselen'. Gelukkig kan papa dat en was het fijn dat oma ook hier een handje kon helpen.
In de avond hebben we weer samen het Sinterklaas journaal gekeken, beide jongens vinden dit heel leuk!