5966 22 10 2020 01Geuko had weer zin om naar school te gaan. Hij ging vandaag alleen de ochtend. Er zijn weer wat toetsen gemaakt en volgens Geuko ging dat goed. We zijn heel benieuwd. De verpleegkundige vertelt ons alleen hoe het met Geuko op school gaat op medisch gebied, dat is ook de afspraak met school. De rest horen we t.z.t. vanzelf wel van juf. Net als bij elk ander kind..
Bij thuiskomst moest Geuko direct wisselen van rolstoel! De electrische werd opgehaald voor de definitieve zitting en neksteun (hij zat nu in een proefmodel). Nou! Dat was weer even omschakelen en voor weer verschrikkelijk sleutelen aan zijn oude neksteun. Wat een rotding! Na een uurtje was Geuko er zo flauw van.... en papa nog meer! Het is even volhouden: woensdag komt de rolstoel weer terug gelukkig.
Na de lunch ging Gijs weer naar school en mama sporten. Geuko ging niet naar school maar maakte samen met papa nog wat huiswerk.
Ivm een studie opdracht hebben we morgen maar liefst twee verpleegkundigen over de vloer voor Geuko! Hij heeft er nu al zin aan.