6001 11 11 2020 02Er was geen verpleegkundige vanmorgen bij ons. We wisten ervan maar baalden best. Het was immers een schooldag voor Geuko. Het is niet langer de bedoeling dat mama dan invalt en mee naar school gaat, dus Geuko zat thuis te werken. Hij heeft Sint Maarten op school niet mee kunnen doen maar zijn juf heeft geregeld dat er toch iets lekkers was voor hem en dat zat bij Gijs in zijn rugtas. Zo ontzettend lief dat zijn juf aan dat soort kleine dingetjes denkt! Het maakte Geuko weer helemaal vrolijk.
Thuis heeft hij heel fanatiek en serieus zijn huiswerk kunnen maken met mama.
Vanmiddag kwamen oma en opa bij ons. Geuko had zelfs veel zin om naar fysiotherapie te gaan als opa maar mee ging. Nou en dat hebben we geweten, het lopen ging alweer beter vandaag! Hij liet weer echt even zien wat hij kan. Apetrotse opa beloonde hem daarna nog met iets lekker. Bofkont!
We hebben afgesproken met onze hoofdverpleegkundige dat oma binnenkort gaat starten met de canuletraining. Daarmee kan oma de officiƫle papieren krijgen die nodig zijn om 'deskundig en bekwaam' voor Geuko te zorgen. Fijne nieuwe stap waar wij heel trots op zijn.
Even na 17.00 uur stonden de jongens te trappelen om Sint Maarten te gaan lopen. Eerst even voor opa en oma gezongen en daarna de straat op! Nog niet eerder was het Sint Maarten zo leuk en 'druk'. Niet te druk maar de straat werd gevuld voor kinderstemmetjes en lichtjes. Geuko en Gijs hebben bij elke deur die open ging zelf gezongen en hebben snoep voor wel 5 weken binnen gesleept. Ze hadden het enorm naar hun zin. We konden ons prima aan 1,5 meter afstand houden en waren immers in de buitenlucht.
We zijn heel blij dat we dit gewoon kunnen doen. Met Geuko in de rolstoel maar ook nu in deze ongezellige corona tijd. We proberen er altijd al het beste van te maken maar juist nu lukt het gewoon weer.