5964 20 10 2020 03Vanmorgen moest Geuko weer gaan starten met thuiswerken. Nou! Dat viel behoorlijk tegen. Hij kon zich slecht concentreren en was dwars. Zijn hand deed zeer van het al het schrijven en zijn hoofd werd zwaar omdat zijn hersens groeiden... Ja hoor Geuko. Tuurlijk.
Gedeelte van zijn huiswerk kreeg hij af en de rest bewaarden we voor ‘s middags. De juf van de middag was namelijk iets strenger...
We maakten nog even tijd om iets leuks te doen en daar werd hij gelukkig wat vrolijker van. Het is ook wel even wennen weer voor Geuko én vooral in de duwrolstoel.. hij zit daar niet lekker in dus beetje behelpen.
Na de lunch gingen mama en Geuko verder met school. Het ging een stuk beter en Geuko heeft heel serieus zijn werk afgemaakt en zelfs nog een beetje extra voor morgen. Door Corona gedoe kon de ergotherapeut weer niet komen helaas dus mama bedacht een schrijf opdracht voor Geuko zijn rechterhand. Dat ging verbazingwekkend goed. En toen zagen we Geuko zijn trotse en blije ogen weer.
We namen even pauze en daarna hebben we Geuko weer in de sta hulp gezet. Dat ging een stuk beter dan gisteren. Minder pijn en minder gemopper. Na 13 minuten zijn we gestopt. Lang genoeg weer voor vandaag. We zijn sinds donderdag op zoek naar onze oudste poes. Spoorloos! Geuko vindt dat niet leuk maar gelukkig heeft hij er geen last van.