5939 12 10 2020 01We hadden een heel gezellig weekend en gelukkig aansluitend de herfstvakantie. We hebben komende week wel elke ochtend een verpleegkundige in huis dus we hebben ook wel een planning gemaakt. Geen huiswerk maar wel weanen, trainen en lezen.
Vanmorgen heeft Geuko 5 km gefietst (buiten)! Dat wilde hij zelf graag. Hij mopperde af en toe wel wat maar dat zijn we wel gewend op maandag. ‘s Middags kreeg Gijs een vriendje te spelen dus mama en Geuko hebben samen een leuke opdracht gemaakt; verkeersregels en verkeersborden. Het zat nog in Geuko zijn schoolkamp als 'extra werk'. Hij vond het nog leuk ook.
Tussendoor weanen en robloxen, het ging allemaal prima. Tot dat...... de fysiotherapeut belde 'Waar blijven jullie?' Voor het eerst in jaren zijn we helemaal vergeten om naar fysiotherapie te gaan!!! Het is ons nog niet eerder gebeurd. Dom, dom, dom... Gelukkig hadden wij al een training gedaan in de ochtend.
Morgen heeft Geuko een passing voor een andere sta tafel. Op deze afspraak wachten we al 6 weken dus we vinden het wel belangrijk deze door te laten gaan. Uiteraard met de nodige bescherming en afstand. Als we het afzeggen kunnen we weer rekenen op 6 weken of meer...
Ook worden aan het einde van de middag de oude sta tafel en loophulp opgehaald! Deze hulpmiddelen staan al zo lang stil dat er een laag stof op ligt. En ze staan ook nog een vreselijk in de weg. Zelfs voor het ophalen van hulpmiddelen is een wachttijd van weken.
Daarnaast zijn we uiteraard heel benieuwd naar de nieuwe maatregelen die meneer Rutte ons gaat vertellen dinsdagavond. Ook qua planning voor de rest van onze herfstvakantie wachten we eerst de persconferentie af.