5918 28 09 2020 01We hadden een heel fijn weekend. Zaterdag de hele dag op de markt. Een succesvolle dag met als eind resultaat € 1200,00 voor Stichting Adventure Geuko. We vonden het alle 4 ontzettend leuk om te doen. Écht even iets anders voor Geuko en mét Geuko.
Zondag hebben we onze vrienden opgezocht en hadden we een hele fijne en gezellig dag samen. Ineens was het al weer maandag en ging Geuko naar school! Hij heeft uitgebreid gepraat over zijn marktdag en vond het leuk om zijn klasgenoten te zien. De ochtend verliep heel goed. Zelfs is het gelukt om eventjes te weanen in de klas.
We hadden weer een snelle lunch en gingen daarna door naar fysiotherapie. Geuko had zelf speelslijm meegenomen en met beide handen trainen... met slijm. Ook gaat hij altijd even weanen tijdens de training met de handen en dat ging redelijk. We konden hem afleiden door vieze scheet geluidjes te maken door met een zuig slang te blazen in het slijm... Tot onze verbazing kon Geuko óók blazen, zonder beademing! Daarna gingen we door naar de grote mat en heeft hij nog oefeningen gedaan met zijn benen.
Geuko zijn nieuwe corset is, hoe verrassend, iets vertraagd. Normaal gesproken zou het er al moeten zijn maar door verkeerde planning gaat dat waarschijnlijk nog een week duren.
Uiteraard hebben wij vanavond ook weer gekeken naar de persconferentie. Om Geuko zo veel mogelijk te bescherming zullen wij thuis ook weer wat voorzichtiger moeten zijn met visites enz. Ook buitenshuis uiteraard maar we gingen al zo weinig op pad samen......