5916 25 09 2020 02Geuko had vanmorgen veel zin om naar school te gaan. Hij at zelfs zijn ontbijt snel op en was ruim op tijd op school. Het ging allemaal goed. Juf had de krant meegenomen waarin stond dat Geuko morgen op de markt staat. Hij kreeg even zijn m oment om daar over te vertellen en natuurlijk iederéén te vragen om ook te komen. Apetrots die jongen! Eenmaal thuis had hij het ook nergens anders meer over. We hebben de collectebussen klaar gemaakt, de banner werd nog bezorgd én Geuko zijn speciale outfit gewassen en gestreken. Alles hebben we voorbereiding voor een hele leuke dag morgen waar we allemaal naar uit kijken.
In de middag werden we verrast door Stichting De Olle Bongerd. Zij hebben een muziektafel voor Geuko gemaakt (dit is geregeld via onze tuinontwerper) en kwamen het brengen. Ze waren enthausiast toen ze Geuko zagen en Geuko zijn mond viel er van open: 'Cooooooool!'
Onze beide jongens hebben lekker muziek gemaakt (lees: herrie). We hebben dit instrument maar achter in de tuin gezet om onze buren nog langer te vriend te houden.
Zoals elke vrijdag hebben we de dag afgesloten met lekkers van de snackbar.
Morgen dus even geen fysiotherapie maar de hele dag op de markt en we hopen jullie allemaal te zien!